viernes, 18 de octubre de 2013

MARISA MARÍN, REGINA DELS JOCS FLORALS

La Junta de Govern de Lo Rat Penat, a proposta del President de l’entitat, Enric Esteve i Mollà, ha acordat designar a Marisa Marín, Regina de la CXXX edició dels Jocs Florals de la Ciutat i Regne de Valéncia.

Marisa Marín, ha dedicat la seua vida a l’ensenyança des de fa més de 54 anys, havent creat i dirigit junt en el seu espós Ignacio Monzonís el colege Iale de l’Eliana, Iale en Requena, Elian’s Dublín en Irlanda i Elian’s Boston en EEUU, aixina com colege universitari de Dret en Londres i escola de negocis associada a l’Universitat de New Hampsire College en Manchester.


Marisa Marín ha segut Hble. Clavariesa de les Festes Vicentines, Clavariesa de l’Altar de la Pila de Sant Vicent, és membre de la Real Orde de Cavallers i Dames d’El Puig i creadora de la “Orden del Querer Saber” a la que perteneixen un destacat grup de dònes possitives i entusiastes unides al voltant del coneiximent.

Junt a la seua família sempre ha estat molt vinculada a les festes i tradicions valencianes. La seua neta, Carmen Monzonís, fon Fallera Major Infantil de Valéncia en 2010, estant garantisat en la seua família la vinculació a la seua volguda Valéncia, que per tantes bandes del món, en el seu bon fer i la seua valenciania ha sabut dur per el món.

No hay comentarios:

Publicar un comentario